Torka!

Har inte varit någe bloggsugen på hela dagen, och dött i bloggen har det varit med. Hoppas allt vänder imorgon.

Imorn ska jag till skolan har jag bestämt, sen ska jag förhoppningsvis sova hos Jessica imorgon med :D <3

Dell slår till!

Otroligt att dell kan komma med något vettigt nu för tiden (jag ogillar skarpt dell). Dem har introducerat ett system för att ladda bateriet på din laptot, TRÅDLÖST. Ja faktist, det bygger på elektromagnetiska fält från en "laddningsplatta". Kan vara smart att slippa alla sladdar och adaptar, vad tycker du?

Läs hela artikeln från IDG här.


Smart eller galet?


Mini-inlägg i all hast

Gud vad segt det har varit idag, så tråkigt att vara hemma själv och inte göra någonting, så ensamt utan Jessica.. :(

Vad ska alla göra ikväll? Jag är grovt behövande av sysselsättningstips!

Dagens samtalsämne: FJORTISAR

"Fjortis är en oftast nedsättande beteckning på någon i de yngre tonåren som beter sig omoget, osäkert, naivt och pubertalt, men som tar varje chans att visa hur mogen och självsäker han/hon är. Ordet kan även användas i överförd mening om personer i andra åldersgrupper; fjortis är då inte en ålder utan en livsstil. De tjejer som kallas "fjortisar" har ofta mycket smink, bloggar gärna, gör ofta ljud som smäller med sitt tuggummi och kräver uppmärksamhet." - Så skrivs de på wikipedia om fjortisar.

 

Nu skulle jag vilja veta just din åsikt om detta..

 

Vad är en fjortis enligt dig?
Är det ok att vara fjortis?

 

osv osv..

 

Keep the discussion flamin hot ffs :)

 


Är detta Ankeborg?

Någon mer än jag som vaknat upp på morgonen och undrat om man verkligen bor i Sverige och inte Ankeborg? Tanken har i alla fall slagit mig! Fröken Anna "Jag är så himla bäst, jag kom 2a i fröken Sverige -93" Anka. Men i själva verket kom hon inte ens vidare från Fröken Skåne. Herregud säger jag bara, det hade ju t.o.m. jag tagit mig vidare ifrån. Nej in med ankan i ugnen, lite brunsås till sen så har man en god middag i alla fall :)

http://www.amelia.se/_internal/cimg!0/96byjizvnylqi5gyd2uk62m7nhd7gxs/Hollywoodfrun%20Anna%20Anka%20lever%20i%20lyx%20-%20amelia%20Kultur%20%7C%20Filmtips%20Resetips%20Filmrecensioner

Vi har fått nog av dig *kvack kvack*

Vill du ha fler besökare?

Jag tänkte tipsa om några hemsidor som hjälper dig att få fler besökare till din blogg eller annan hemsida. Jag tänker inte skriva hur dem funkar då alla funkar på exakt samma vis. Behöver du hjälp så kan du istället kommentera.


Som sagt några frågor? Bara att kommentera!

Väldigt trött på att vara sjuk

Jag som trodde att jag skulle må helt bra idag, men så blev det ju självklart inte. Bättre är det i alla fall men ändå inte så super bra (lite feber och huvudvärk). Var för ca. en halvtimme med upp och sa hejdå till Jessica som skulle till skolan. Hoppas jag mår bättre så kan vi ses imorn :)

Nu vore det schysst om ni kommer med just era tips för att friskna till?


Idag ska jag försöka uppdatera en hel del för jag ska bara vara hemma och ta det lugnt idag :)

Tjofräs boois and göörlz

Nu är det så att jag är ledsen idag, besökarna har försvunnit och inte minst kommentarerna! Så nu ska vi ändra på det har jag bestämt :)

http://fc07.deviantart.com/fs49/f/2009/161/0/5/Sad_by_Queenenigma09.jpg

Såhär ledsen tror jag minsann att jag blir om jag inte får fler besökare hihi (a)

 

VAD GÖR ALLA IKVÄLL DÅ? :)


PLUGGLISTAN v.40

Yes, äntligen kommer den!

PLUGGA HÅRT MEN DIGGA HÅRDARE

KLICKA HÄR FÖR ATT LYSSNA


Nu får ni säga vad ni tycker, ALLA! :)

Veckans plugghits!

Skynda er, klockan 18.30 så kommer det komma upp veckans Plugglåtar som jag tidigare pratade om!

Men jag behöver fortfarande tips på låtar, SÅ KOMMENTERA OCH GÖR DET FORT :D

Jag lever! :D

Inte så konstigt att jag var så död igår, jag hade ju för tusan feber! När jag kom hem från pingisen så mådde jag bara sämre och sämre :( Men efter några timmar så fick jag en super medicin av Jessica; nämnligen hon själv :D
Hon kom hit med ett bra humör och pysslade om mig så himla bra! :) Hoppas ni gillade hennes gäst-inlägg igår förresten, det gjorde i alla fall jag jätte mycket :)

Jag lovade en spotify lista med bra pluggmusik för denhär veckan igår, men eftersom jag blev sjuk så kommer den upp ikväll istället! MEN... Jag behöver många fler tips så, Vad pluggar ni bra till för musik? :)


Denna bild på den jag älskar mest får avsluta inlägget


Så kan det gå om man är kaxig på vintern ;)

Gästinlägg!

Blir ett gästinlägg från flickvännen Jessica ikväll :)
Eftersom Jakob inte mår så bra så får jag skriva lite åt honom så ni inte tror att han glömmer bort er ;)
När jag först kom hit så mådde han absolut inte bra men nu mår han lite bättre, det märks!

Jakob har frysit en massa så jag har värmt honom sen somnade han äntligen, han var så trött stackarn :( Och medans han sov så data nördade jag mig lite ;)  Sen väckte jag honom och då blev han lite ledsen över att han hade missat lite av Mythbusters så förlåt älskling :(  Men tyckte verkligen att du behövde sova lite.  Sen har vi fikat lite han fick i sig lite kräm först det var bra det.  Sen drack vi saft och åt wienerbröd (stavning?) eller vad det heter som jag hade med mig ;)  Och nu ligger han och kollar på One Way Out som han tycker är bra medans jag tyckjer det bara är lite sådär bra :p

Blir några frågor nu som ni gärna kan besvara så blir Jakob glad :)

Vad brukar ni kolla på för program på tv:n?
Skulle nån annan vilja gästblogga?
Och nu borde alla kika in på den här bloggen som även Jakob gjort designen på ;)




Förresten vet ni väl att alla borde vara jävligt avundjuka på mig, Jessica! Eftersom JAG har världens bästa kille! Och jag älskar dig Jakob över allt annat! Du är bäst älskling och bara bara miiiiin ♥




Godnatt folket :D

Jag är heelt jävla död

Det är nog tamefan det minsta man kan säga om dagen.. Igår kväll fastnade jag framför datorn med väldigt optimistiska hopp om att få till javascriptet på min blogg lite granna. (Är du duktig på java så hör gärna av dig)! Sen så var det bara att stiga upp med (före) tuppen imorse för att bära iväg på pingis, redan då var jag helt färdig och även ont i hals och huvud.

Pingisen gick väl sådär (har haft ett uppehåll på ca ett halvt år), men det var inte mycket att tjafsa över. Så nu är jag dödare än dödast kan man säga.

Det dyger nog upp en liten "Söndags-spotify-lista" så man har något att lyssna på under veckan för att orka med skolan! Är det några låtar som du tycker att man pluggar bra till så kommentera!


Dagen räddades nog förmodligen av den godaste kebab-tallriken någonsin, i Bro (norr om stockholm) av alla ställen.
(Lökig bild från google ^^)

http://www.brandx.se/55an/Hemsida/KEBAB/kebabTallrik-01.jpg

 

 

Vi hörs senare ikväll och förbredd höglarna för lite musik :)


Helg-Lagen!

Det borde fasiken finnas en lag så att på helgerna får ingen kliva upp tidigare än åtminståne 7, om det inte är absolut nödvändigt. Iallafall för oss stackare som bara går i skolan, då ska ju helgen ängnas så det man tycker om och man ska vila upp sig. Inte kliva upp före 6 och packa och en massa ståhej. NEJ FY TUSAN!

Vad tycker du om helgarbete osv? Skulle du kunna tänka dig att jobba helg när du blir "stor" om du inte redan är det!?


Personligen skulle jag just nu i alla fall aldrig kunna tänka mig att jobba på helgen. Det är helgen som gör veckorna värda tycker jag, men fram för allt är det min underbara flickvän Jessica som jag någonting i huvudtaget värt att levas.. Fast det är ju såklart en helt annan historia ;)

http://pix.motivatedphotos.com/2008/8/9/633538662596100427-guineapigolympicstabletennis.jpg

Nu ska jag dra iväg och packa det sista och borsta tänderna sedan ska jag spela denna trevliga (????) sport under mestadelen av dagen!

 

Uppdaterar så fort jag kommer hem igen! :) *önskar mig själv lycka till på matchen*


Dagens plus och minus

Har dock inte gjort några flashiga bilder för detta, men det kommer inom kort också ska ni nog se :)

Jag tänkte helt enkelt sammanfatta dagens plus och minus med några korta ord. Feel free to comment bitchez!


DAGENS PLUS


  • Att skoj-bråka med fjortisar
  • Att skratta åt Jessicas syster
  • Takida koncert i November troligtvis
  • Statistiken går åt rätt håll

DAGENS MINUS

  • Att åka hem från Jessica för en sketen pingismatch
  • Att Sprite'n försvann (läsken alltså)
  • Känns som en Söndag, jävligt ovärt!


allt för mig, kyss i anus

tAKIDA

http://www.lucats.se/images/Bilder/Takidakullen/logo_small_white.jpg

 

Fick nyss höra av en otroligt trevlig person som heter Angelina att tAKIDA spelar i sveriger under November månad. Inte lite sugen man blev då, jag har alltid gillat dom rätt så mycket och på sista tiden har jag knappt lyssnat på något annat!

Vore kul om några kunde hänga med? Troligtvis blir det Sundsvall, då de är lite tråkigt att bara åka till Stockholm haha :)  HÖR AV DIG OM DU ÄR SUGEN!!

 

En liten teaser:

 


Falskt folk? NEJ tack!

Brukar man inte säga att en bild säger mer än tusen ord?

http://fc05.deviantart.com/fs14/f/2007/079/4/6/Terrible_Lie_by_Mybrokenpieces.jpg

 

Nu ska jag och Jessica spela skip-boo med birgitta, det är ett bra underbart spel det :) Ikväll blir det nog många uppdateringar för att jag ska åka hem sen, så håll ögonen öppna ;)


Lördags mys + ny design?

Gillar ni min bloggdesign, eller börjar det bli dags för en ny? Isåfall behöver jag verkligen era åsikter om hur den ska se ut, annars kommer jag aldrig få till något, haha.



Till Lördagsmysen


Tänkte bjuda er på lite lördagsunderhållning i form av tips och div. hemsidor, möjligt att det kommer komma upp sådana här tips varje lördag!

TEMA: UTRÅKAD

1.
http://existenz.se/ - Först ut är existenz, som är en otroligt sjuk "underhållningsportal" mestadels för yngre killar. En varning kan dock vara att det publiceras en hel del sjukt material där.

Tipset passar: Folk med sjuk humor dock inga veklingar.


2.
http://www.baraskit.se/ - Baraskitbilder förklarar nog rätt bra vad som finns på denna sida. Har inte kikat så jätte mycket på den men det verkar finnas en hel del skoj bilder där.

Tipset passar: Dig som har för mycket fritid och har riktigt tråkigt!


3. Sist ut tänkte jag faktist bjuda på ett youtube klipp i samma genre som de andra tipsen. Ladda med chipsen, knäpp några bärs och gosa ner dig ordentligt.. Eller snarare kolla dom få sekunder du orkar sedan stäng skiten ;D Enjoy!


 

ps. glöm inte att kommentera om vad ni tycker om detta typ av inlägg


Skitsnack

Spelar det längre någon roll,
Jag orkar inte slåss,
Det är bortom min kontroll,
Du lämnade mig ensam,
Och självklart blev jag rädd,
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd,
Och jag glömmer bort att andas...


Sitter hemma hos Jessica i min ensamhet. Hon sover, jag kunde inte sova så jag gick upp.

Tack till er som finns för mig, men det är ännu inte för sent för er andra?

Luft

Jag vill vara luft,
Jag vill glömmas bort,
Jag vill vara allt,

Jag vill kommas ihåg...


Ibland känner jag mig ensam, som att ingen annan utom jag förstår.
Jag passar inte in.
Jag kan inte ha några vänner.
Jag är så trött på mig själv.
Jag behöver ett handtag, men vem finns för mig?

Hjälp mig

parteey

Snart bär det iväg till stan då, stadsparken tror jag det blir (hör av dig om du vill ses). Vet inte riktigt om jag är sugen att åka eller inte. Hoppas det ändrar på dig när man väl är där :)

Lägger nog upp något när vi kommer hem om det inte blir allt för sent, annars får ni ha en jävligt lugn (or not) och skön kväll.


PEEEEEEEACE

Dagen

Ikväll ska jag och Jessica troligtvis till stan, är det nån eller några som vill ses så kan ni väl höra av er :)

Nu ska vi iväg och träffa Tessan och Caisa en snabbis.  Vi hörs senare idag, då har har jag tid att skriva mera ;)

Höj statistiken nu!

Yes precis, du kan på ett enkelt och simpelt sätt få fler besökare på din blogg.

Allt du behöve göra är att följa nedstående länk och registrera dig på sidan sedan följa instruktionerna :)


Bloggtrafik


BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin

Trött som bara fan idag! :o

Fråga mig inte hur jag kan vara så här trött idag, helt sjukt faktiskt! Jag och Jessica ska till Björklinge sen i alla fall, då blir jag nog lite piggare :)

Idag kollade vi på nya Johan Falk filmen - Vapenbröder. Jag diggade den ganska mycket, gänget i filmen är skönt på nått vis :p

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/06/94/43/98/3/383b4f5f-9bd9-405f-8da7-136c4a70c9c8.jpg





Efter filmen drog vi upp till skolan och hämtade den här lilla filuren från dagis.







Håll ögonen öppna för mer härliga inlägg under kvällen ;)

Photoshop Tips #1

Yes, dags för den första kategorien på bloggen; nämligen Photoshop :)

Jag kommer till att börja med att tipsa er om nuvarande guider tips som jag hittar på div. hemsidor, men om detta blir uppskattat kommer jag ta mig tid att göra egna guider och tips.

Första tipset får bli en guide från http://10steps.sg/ som är en blogg med inriktning på photoshoptips.

 

Detta blev mitt resultat av guiden, dock så följde jag den inte fullt ut då jag använde ett helt annat typsnitt och även så la jag till lite extra eld över hela texten.


Guiden för denna coola effekt finner ni HÄR.


Eftersom det första inlägget ur min nya följetång så får ni hemskt gärna säga vad ni tycker och tänker om det hela! Håll även ögonen öppna för mer smått och gott här på bloggen under dan :)


Bilder + kategorier.

Dags att "hotta" upp bloggen lite. Alltså inte utseendet, men däremot innehållet. Jag kommer självklart fortsätta att skriva om mitt liv och min vardag.

Det nya kommer alltså att bli:

  • MYCKET mera bilder.
  • Ska under dan introducera minst 2 olika kategorier (förslag: ps, it, musik, tv, film, bio..)
  • Framförallt roligare inlägg, målet är att det ska bli mycket roligare att besöka min blogg :)
Jag tror att jag fick med allt där. Men är det något ni tycker att jag har missat så släng iväg en kommentar ;)


CIAOAOO / JAKOB

segt

Jag vet att jag inte har uppdaterat någonting på ett bra tag, men ska bli skärpning på det planet från och med nu!

Jessica ligger redan och sussar, så jag tänkte krypa ner brevid jag med :)

Vad händer i helgen / under "lovet" då gott folk?


hörs imorn alla glada

Nu är det klippt!

Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Var ner till gårn och snackade lite skit och köpte en trocadero, haha. Sen när jag kom hem så klippte morsan mig lite, vart inte riktigt som jag ville, men jag är väl van antar jag :p

Imorgon är det skolfoto i skolan, läskigt.. Jag ser alltid ut som ett jävla skämt (som vanligt) på det skiten. Men sen efter skolfotot slutar vi typ direkt (11 tiden) då ska jag ner på stan och träffa min underbara Jessica :) Vi ska gå runt och kolla runt lite, ta en lunch och sen åker vi hem till mig.

Dåligt med folk inne på min blogg idag, har folk tröttnat? Lägger jag upp dåliga inlägg? Någon som har en aning skriv en kommentar vetja, det skadar inte och det tar inte många sekunder av ditt liv.

Lägger troligtvis upp nått skojs ikväll, så håll ögonen öppna ;)

Ett rackarns liv

Elias (min systerson) spelar trummor på några burkar, herregud vilket liv säger jag bara! :p

Idag på Engelskan fick vi en bok som vi ska läsa i ca en månad nu. Den verkar helt ok men rätt så klurig att förstå. Sen på gympan var vi på Fyrisfjädern för andra veckan i rad. Vi spelade innebandy och det gick helt okej med tanke på att jag grymt ogillar sporten :p

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra faktist, kanske bara vara hemma och nörda mig och blogga som en tok :)

ps. Statistiken är jätte låg idag!! :(


hörs om någon timme, kyss ;)

TIPSTIME!

Precis. Nu vill jag ha ALLA era åsikter om vad jag ska skriva om på bloggen!

Helst vill jag ha något jag kan följa varje vecka, t.ex. Veckans låt, veckans bästa, veckans skämt... You name it!
Fast det går precis lika bra om du skulle vilja se ett inlägg om gamla sköldpaddor, BARA NI KOMMENTERAR!

Sist men inte minst vill jag även att ni hjälper mig att fortsätta få statistiken i rätt riktning, puss på er som redan gör det ;)


Dags och fixa sig för skolan, ciaao :)

Måndag morgon, härligt härligt..

Shaa shaaa bloggen *mhihihi* or not, haha. Då var det Måndag igen då. Fast jag tycker inte måndagar är så dryga som dom var förut, speciellt inte den här måndagen när det bara är TRE dagar. Fruuuukansvärt härligt med lite längre helg ska det bli i alla fall ;)

Sitter som sagt hemma hos Jessica. Jag datanördar mig och dricker saft och Jessica sminkar sig och så :) Igår hade vi jätte trevligt och härligt. En massage bjöd jag på också faktist!

Ikväll ska jag be morsan att klippa till mitt hår lite granna, man måste ju vara grann på skolfotot imorgon ;) Sen efter skolan imorgon ska jag nog ner på stan och kolla på någe i klädväg, om jag hittar nått kommer det upp här så oroa er inte :D

Nu orkar jag inte skriva mer..  "Lite" trött en Måndagsmorgon får man faktist vara, right? (a)


CIAAAAAO BL0GGEN

Godnatt bloggen *snyffft*

Nu ska jag och frugan (hihi hon hatar det ordet) gå och kolla på någon bra film sedan sova så man orkar med den underbart härliga skolan imorgon :D Var faktist inte helt ironisk där! Trivs fan grymt bra på John Bauer. TACK till er som gör så jag trivs :)

Vi får se om det kommer något morgon inlägg imorn, annars får jag försöka skriva något på engelskan imorgon (a)

sov gott alla mupps :)

Kvällens Outfit (man lär ju göra som alla andra xD)

Haha ta vara på¨detta tillfälle, det kommer inte hända många gånger till jag kan nästan lova! :p Det verkar ju funka för andra så varför inte liksom ;D

Sitter hos Jessica nu. Vi fick skjuts av min pappa efter maten hem hit till henne, härligt värre att vara här :) Vi kom just in från en liten pratstund med Tessan. Nu ska vi data nörda oss lite sedan kolla på en film och mysa :D




Ajaa, iaf här kommer kvällen och förmodligen morgondagens kläder:



Förmodligen världens bästa kvalité på bilden.
  • Levis Jeans - Thun's.
  • Fred Perry T-shirt - Stadium.
  • Brun / blå tröja - hm. (jag vet att det inte ser ut att vara dom färgerna men bilden är som sagt dålig).
  • Sist och också minst faktist; Frank Dandy kallingar - Holmlunds.


Tack o adjö för mig. / Jakob.

Klockren musik

Letar du efter nån musik som ger dig allvarliga psykiska problem? Jag har svaret :)

Lyssna, "njut" och kommentera vad ni tycker :D

Welcome To My Nightmare - Hardcore & Darkcore vs. Terrorcore (spotify länk)


Hörs ikväll med inlägg från Bjorwklinge

Nudlar is life

Måste säga att nudlar är en fantastiskt god uppfinning! Idag tror jag dessutom jag käkade de godaste någonsin :)

Dagens nudeltips är alltså "Kryddstark Kyckling smak" från Ica Maxi ^^ Fast rekomenderas inte till dem som inte gillar stark mat, det var faktist ganska bra drag i dom :)

FIIINT VÄDER idag ju, härligt härligt! Se om man kan lura ut bruttan på en promenad eller något sen :D


PAARTEYTIME

Stooor säng

Min nya säng är verkligen hur härlig, stor och mysig som helst! Man sover så gott, ligger så skönt i den och den är så mysigt härlig! Stort täcke som fan har jag också :D

Nu när jag har klivit upp ur sängen sitter jag här och kollar runt lite på lite bloggar och bilddagboken o.s.v. Igår blev det film + goff :) Vi såg på Wallander - Cellisten. Den var väl helt okej, inte dålig men inte heller så värst bra. Men gillar man Wallander är den helt klart sebar.

Nu ska jag gå och väcka Jessica så man får nån frukost i magen. Sen efter frukosten har jag inte en aning om vad vi ska hitta på, någon som har nått eller några förslag tro?

Ha en fortsatt bra morgon (förmiddag) så hörs vi senare.


hihihihi hejdå

Jag har en underbar flickvän!

Jessica vet hur man gör sin pojkvän glad kan jag lova! När jag sprang och öppnade dörren när hon kom så möttes jag av ett kort avbrott i all min uppspelthet, nått var annorlunda, hon hade färgat håret. Fiiint som sjutton var det, men gud så överraskad jag blev ^^    Sen när jag välkomnade henne så visade hon en hel kasse med godsaker hon hade med sig till sin sjuka pojkvän, jag blir så glad bara jag tänker på hur härlig hon är mot mig :D

Till alla killar där ute, skaffa er en flickvän, jag lovar du kommer inte ångra dig. Att träffa Jessica var det bästa som har hänt mig i hela mitt liv och kommer föralltid att vara också det är jag helt säker på. Jag älskar dig Jessica Holmgren så himla mycket :) <3

Nu ska jag vara lite social med Jessica istället för att sitta här hela kvällen, kanske kommer upp ett inlägg eller två senare ikväll :)


CIAAO SÅ LÄNGE ALLES

Fler besökare?

Hejsan hoppsan alla muppar :)

Skulle du vilja att jag länkade till din blogg här i från? Bara du länkar till mig så kan jag länka till dig.

Joddla till lite i en kommentar i så fall ;D

Goder morgon!

SHASHAA *blinkbliink*. Nej men godmorgon alla glada läsare. Kom i säng väldigt sent igår faktist, fastnade vid datorn gjorde jag. Idag har jag vaknat till liv, käkat lite frukost och suttit mig här. Familjen ska iväg på nått i stil med släktträff idag, hos min farmor och farfar. Men det hoppar jag för jag känner mig inte riktigt hundra. Mår i alla fall bättre idag, ska vila mig idag så hoppas jag att Jessica kan komma hit till mig ikväll! Då blir jag glad! :D

Usch jag saknar min flickvän så mycket, hoppas verkligen hon kan komma ikväll så jag får träffa henne! Det är hon som gör mitt lev värt att leva, hon som får mig glad och gör mig alldeles varm inombords :) <3

Nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, TIPS?


Hörs senare under dagen :)

Kodar spel

Ja som rubriken lyder så kodar jag faktist ett spel. Fast på riiiiiiiiktig nybörjar nivå och det är ett text-baserat spel.
Spelet handlar än så om en person som lämnas ensam hemma och det är mycket kusligheter där.

Om intresse finns så kan jag lägga upp en beta (test version) här någon dag?

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Kollade lite på Idol som var väldigt bra ikväll, bra auditions ikväll! Dock så var det sista audition programmet så nu går det vidare till finaler osv, synd tycker jag då jag uppfattar det som så tjatigt.

Annars har jag inte gjort mycket alls, spelade lite css med gubbar haha :D

Ska fortsätta koda lite nu. Jar en anonym test-patient nu som jag ska höra lite med om vad den tycker om spelet hitills.

VI HÖRS IMORGON!

GODNATT BLOGGEN OCH ALLA LÄSARE

Fredagsmys!

Eller ja, inte så jätte mysigt när man mest har haft tråkigt hela dagen. Men är man sjuk så är man, inte så jätte mycket man kan göra åt saken förrutom att vila upp sig tyvärr!

Msn kan ju fan dra åt h-vete, gud va det ska sega sig nu för tiden.

Hoppas jag mår bättre imorn så kanske man kan träffa flickvännen sin, jag längtar snart ihjäl mig :(

Nu är det dags att fixa lite gott till idol, vi höres efter det!


PEACE


Seg dag.

Idag har jag nästan inte gjort någonting alls.. Spytt, käkat hamburgare och lyssnat på musik typ. Ikväll blir det nog en tv-kväll, lite idol och så :)

Ett litet Fredags Spotify tips.

Takida – The Darker Instinct


Ett riktigt skönt album från ett riktigt skönt rockband från Ånge, Sverige.


Kärlek till er

ps. har ni något musiktips, dela gärna med er i form av en kommentar.

Magsjuk?

Guuuud va trevligt att kräkas så fort man går upp en sån här dag.. En skön och lugn dag i skolan, träffa älskling efteråt och åka hem till hennes underbara lilla stuga i bjk :), ha en härlig kväll med henne och imorgon skulle vi till min farmor och träffa släkten som kan vara lite skojs ibland..

Kan nog inte träffa Jessica idag iallafall, fast kanske om hon kan komma hit ikväll om jag mår mycket bättre. Men jag tänkte inte ringa och väcka henne för det nu, hon har sovmorgon så hon ligger nog och sover så skönt där hemma :)

Ni får gärna höra av er på mobilen eller skriva på msn under dagen, kommer troligtvis ha dö-trist här hemma.


JAG HATAR ATT VARA SJUK



Ha det så kul i skolan alla, och till alla er sjuka där hemma, KRYA PÅ ER!

Behöver din åsikt - just det, precis DU!

Om jag nu ska fortsätta blogga måste jag ju ha någonting att blogga om, eller hur?

Det hade jag tänkt att ni läsare delvis skulle få bestämma vad som jag ska skriva om. Ska jag bara fortsätta skriva på som jag har gjort, om allt möjligt (dock i liten skala än så länge), eller ska jag börja skriva om något specielt tema, någon speciell "veckohändelse" eller frågestunder eller något annat..

Gud vad jag babblar på, men jag vill verkligen höra vad just du tycker jag ska skriva om.

Nu tänkte jag spana in "Extrem Överlevnad" sedan försöka sova, men man vet aldrig om jag blir vaken.. Då är det inte omöjligt att det kommer upp ett inlägg till här.



Ha det bra och sov gott alla =)


HOPPSAN!

Nejmen titta så tokigt det kan bli, ett nytt inlägg i min blogg hör ju inte direkt till något man dagligen ser.
Känner att jag är av behov att skriva av mig vad jag har gjort om dagarna ibland. Oftast orkar jag inte, dels för att det är jobbigt, och dels för att det känns som om det aldrig är några som kollar min blogg hur mycket reklam jag än gör för den.. Men ska nog ge den en chans till, Jessica blir nog glad iaf ;) <3

Litet mini-inlägg om dagen

Idag skulle vi redovisa vårat projektarbete muntligt i form av Powerpoint-Presentation. Jag var en av de första som fick redovisa och det kändes rätt så bra faktist. Typ SÅÅ himla skönt att få skiten gjort ^^

Men GUD vad veckorna går fort nu för tiden då, Fredag imorn igen.. Hur härligt är inte det? :)
Imorn ska jag träffa Jessica och på Lördag ska vi nog till min farmor för att träffa släkten lite granna.

Hoppas att jag får några läsare nu bara, så fortsätter jag blogga så mycket jag orkar hinner och kan.


Hare fint!

RSS 2.0