1 Max inlägg

Precis! Sitter på max och väntar på Jessica som slutar om ca en halvtimme, ska sova hos henne idag :) I skolan hade vi bara naturkunskap och vi pysslade med kosmologi. Jag var sjuk förra veckan när vi hade det så jag började på det idag, men jag tror jag jobbade förbi typ alla ändå idag ^^ Lite musik så klarar jag allt hahah. ( I LOVE MUSIK )

Jag tror jag har tröttnat på att blogga lite granna. Någon som tycker att jag ska fortsätta? :)Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll!

Pingpong

Yes yes ikväll blir det pingisträning för första gången på ett halvår kanske? Jävligt längesen var det iallafall! Riktigt kul ska det bli, sugen som sjutton =)

Men först ska jag följa med Jessica till polisen och hämta ut hennes legitimation, sen ska vi se om vi kan hitta en ny laddare till hennes datorn på den stora staden Uppsala :p

http://www.pro.se/PageFiles/28266/bordtennis_240.jpg

Ska försöka komma igång igen me bloggandet så vi hörs nog ikväll igen =)

Nytt färskt inlägg

Längesedan nu faktist, har haft en liten bloggtorka som ni kanske har märkt. Idag mådde jag inte bra alls så jag var hemma här hos Jessica hela dagen. Imorgon blir det skola, hem och städa lite snabbt sedan iväg på pingis. Eventuellt ska jag också plugga lite efter pingisen, annars blir det slappa då :)


VAD HÄNDER I HELGEN GOTT FOLK?

RSS 2.0